реклама
Ключевы слова сайту
Пустой блок

Джейсон Стетхем / Jason Michael Statham (актор) 

Джейсон Стетхем / Jason Michael Statham (актор)

Ім'я: Джейсон Стетхем (Стетем, Стетхем, Стетхем, Стетхем)
Jason Michael Statham

Дата народження: 12 вересня 1967 р.
Знак зодіаку: Діва
Місце народження: Дербішир, Англія, Великобританія;

Народився Джейсон Стетхем 12 вересня 1967 року в Сиденгеме, в Лондоні, він був другим сином у родині відомого співака і танцівниці. Його батько був за сумісництвом боксером і гімнастом і навчав цього Джейсона, брат любив бойові мистецтва і часто використовував маленького Джейсона, як «грушу». Зараз Стетхем є фахівцем в області бойових мистецтв з кікбоксингу, а також займається бразильське джиу-джитсу.
Володіючи артистичним талантом, Джейсон, тим не менш, вибрав в юності спорт, що не дивно, при такому натиску з боку рідних, віддаючи всі сили стрибків у воду. Він досягнув у цьому виді таких результатів, що був прийнятий в олімпійську збірну і брав участь в іграх 1988 року, що проходили в Сеулі. Протягом наступних десяти років він був членом Національної Асоціації зі стрибків у воду.

В кінці дев'яностих один рекламний агент, що працює, головним чином, зі спортсменами, запросив Стетхема взяти участь у рекламній кампанії європейської оптової фірми. Так Стетхем з'явився в рекламі джинсів, з чого і почалася її модельна кар'єра. Треба зауважити, що кар'єру моделі Стетхем благополучно поєднував з роботою на вулиці, де він збував вкрадені і фальшиві товари. Через деякий час власник фірми, яку рекламував Джейсон, став основним продюсером дебютної картини Гая Рітчі «Карти, гроші, два стволи» і запропонував режисерові кандидатуру Стетхема на одну з ролей у фільмі.

Режисер був заінтригований темним минулим Стэтона і вражений його модельної роботою. Він запросив Джейсона на проби і як етюду запропонував Стетхема зобразити вуличного торговця і переконати його купити гарнітур підроблених золотих коштовностей. «Гаю був потрібен справжній характер, - розповідав про цей випадок Стетхем. - І це був я, тому що таким речам не вчать у драматичній школі». Джейсону вдалося продати Гая Рітчі нічого не вартий товар, а коли той спробував повернути його, Стетхем проявив таку граціозну непохитність, що Рітчі негайно взяв його на роль.

Фільми з участю Джейсона Стетхема не рясніють визнанням дуже широкої аудиторії. Але його люблять як харизматичного персонажа і безсумнівно манливого у темні дали бойовиків. Джейсон усвідомлює той факт, що з таким послужним списком йому далеко до нагороди "Оскар", але не прагне до неї, а задовольняється тим, що має. Його гонорари не перевищують 3 млн. за один фільм, а фільми з його участю відмінно поєднуються з поп-корном в кінотеатрі.

Джейсон Стетхем входить в трійку улюблених акторів Сильвестра Сталлоне!

Підтвердженням тому стала участь Джейсона у фільмі "Нестримні" в 2010, режисером якого виступив Сильвестр Сталлоне.

У тому ж 2010 році на Джейсона сиплються пропозиції про зйомки в багатьох картинах і він приймає пропозиції. Так, вийшло ще два фільми: "13" - режисер Гела Баблуані, "Механік" - режисер Саймон Уест.

У 2011 році Джейсон Стетхем грає професійного кілера у фільмі Гері МакКендри "Killer Elite"/"Еліта Кілерів" або "Професіонал" (під цією назвою фільм вийшов в Росії).

Також у 2011 році вийшов фільм за участю британського актора під назвою "Blitz"/"Без компромісів" - режисер Елліотт Лестер.

Але і це ще не всі, оскільки в цьому ж році вийшов мультфільм "Гномео і Джульєтта", де Джейсон спробував свої сили в новій діяльності озвучування.

В даний час Джейсон Стетхем знімається в продовження "Нестримних"/"The Expendables", режисером на цей раз став Саймон Уест; у фільмі "Safe" - Боаз Якін; "Parker"- Тейлор Хекфорд; "Echelon" - Саймон Крейн.


Смотреть онлайн фильмы, мультфильмы и сериалы в HD качестве, В 3D, скачать торрент. Скачать через торрент фильмы в HD качестве



Переглядів: 1875 | Коментарів: 0 | Дата: 28.05.2014, 15:26
Коментарі до Джейсон Стетхем / Jason Michael Statham (актор)




Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]