реклама
Ключевы слова сайту
Пустой блок

Анджеліна Джоллі видалила собі груди 

Анджеліна Джоллі видалила собі груди

Супер зірка Голлівуду, супутниця актора Бреда Пітта, актриса Анджеліна Джолі оголосила новину, від якої багатьох шанувальників охопив шок. 37-річна багатодітна мати заявила, що видалила груди з-за високого ризику розвитку раку.

Відомо, що її мати померла в 56 річному віці від цієї хвороби. А після виявлення у актриси ракового гена BRCA1, лікарі сказали, що у неї 87% ризику розвитку раку грудей і 50% яєчників. Анджеліна зважилася на такий серйозний вчинок.

Сама актриса зізналася, що коли дізналася цю інформація, недовго роздумуючи, прийняла рішення зробити подвійну мастектомію. Надалі, актриса планує і видалення яєчників, але поки що ризик не так сильно виправданий, як з грудьми.

"Я хотіла розповісти все це, щоб донести до інших жінок, що рішення зробити мастектомію далося мені дуже нелегко, але я дуже рада, що все ж таки зробила це. Тепер я можу сказати своїм дітям, щоб вони не боялися - вони не втратять мене раку", - розповіла в новинах про зірок Анджеліна Джоллі. За словами актриси, її коханий Бред Піт і їх шестеро дітей підтримали мати в такій не легкій кроці. Також вона розповіла: "Відрадно, що вони приймають мене в будь-якому стані... Вони спокійно дивляться на мої маленькі шрами. Крім того, що у мене тепер немає молочних залоз, у всьому іншому я все та ж - я просто мама. І вони знають, що я їх дуже люблю і зроблю все, щоб бути поруч з ними так довго, як тільки зможу... Мені пощастило, що поруч зі мною така людина, як Бред Пітт, - люблячий і розуміючий. Він не залишав мене ні на хвилину! Навіть у такій непростій ситуації нам вдавалося знайти моменти, щоб посміятися"


Смотреть онлайн фильмы, мультфильмы и сериалы в HD качестве, В 3D, скачать торрент. Скачать через торрент фильмы в HD качестве



Переглядів: 995 | Коментарів: 0 | Дата: 07.05.2014, 15:00
Коментарі до Анджеліна Джоллі видалила собі груди




Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]