реклама
Ключевы слова сайту
Пустой блок

Андрій Чернишов / Андрей Чернышов (1973) 

Андрій Чернишов / Андрей Чернышов (1973)

Дата народження: 03 лютого 1973 (zodiac водолій)

Місце народження: Київ

Досягнення: Знайомий з роботами в серіалах "Вільна жінка" (обидві частини), "Дві долі", "Дама в окулярах, з рушницею в автомобілі", "Мара", "Близнюки", "Право на любов", "Загальна терапія".

----------------------------------------------------------------------------

Андрій Чернишов народився 3 лютого 1973 року в Києві в родині педагогов.Отец був директором школи, а мати - його класним керівником. Бабуся Андрія була медиком і мріяла, щоб онук пішов її слідом. Вона приносила з лікарні шприци, бинти, вату, а Андрій "лікував" свого плюшевого ведмедика. Після закінчення 3-го класу разом з сім'єю переїхав жити в Читинської області. Закінчивши загальноосвітню школу, поїхав до Москви, вступати в театральне училище.В 1994 році закінчив Вище театральне училище ім. М. С. Щепкіна (курс Р. Р. Солнцевої).У 1994-2006 роках - актор Московського театру Ленком.

Брав участь у шоу Першого каналу "Король рингу", "Дві зірки" (в парі з Наталією Подільської), "Лід і полум'я" (в парі з Маргаритою Дроб'язко). Знімався в рекламі пива "Столичне" ("Хочеш, я вгадаю, як тебе звуть?") та ін.

Цікаві факти

Для участі у фільмі "Стерва для чемпіона", Андрій Чернишов "набрав" 15 кілограмів "живої" ваги м'язової маси. За 2-3 години в день він посилено займався в боксерському спортзалі, під керівництвом Дворазового чемпіона Європи серед професіоналів Андрія Шкалікова (який, до речі, теж знімався в цьому фільмі в епізодичній ролі тренера).

Джерело / Источник http://kinoafisha.ua/

Смотреть онлайн фильмы, мультфильмы и сериалы в HD качестве, В 3D, скачать торрент. Скачать через торрент фильмы в HD качестве



Переглядів: 1554 | Коментарів: 0 | Дата: 12.05.2014, 23:15
Коментарі до Андрій Чернишов / Андрей Чернышов (1973)




Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]