реклама
Ключевы слова сайту
Пустой блок

Катерина Гусєва / Екатерина Гусева (актриса) 

Катерина Гусєва / Екатерина Гусева (актриса)

Дата народження: 09 липня 1976 (zodiac рак)

Місце народження: Москва, Росія

Діяльність: актриса

Досягнення: Заслужена артистка Росії (2009).

Гусєва народилася 9 липня 1976 року в Москві. Отець Костянтин Васильович Гусєв - кравець, мати Тамара Михайлівна Гусєва працює головним інспектором в Адміністративно-технічної інспекції міста Москви. За час навчання в школі Катерина перепробувала безліч занять - спортивна гімнастика, фігурне катання, плавання, танці, шкільний театр.

Збиралася вступати до Московського біотехнологічний інститут, але на одному з шкільних "капусників" її помітила асистентка Євгенія Рубенович Симонова і запропонувала спробувати вступити у вище театральне училище імені Б. В. Щукіна. В 1993 році вона поступила на курс Е. Р. Симонова, після смерті Симонова курс вела В. П. Ніколаєнко.

Акторська кар'єра

Після отримання диплома в 1997 році зіграла головну роль у першому фільмі Миколи Лебедєва "Зміїне джерело" і отримала пропозицію від Марка Розовського стати актрисою його театру "У Никитских ворот".

Відпрацювавши чотири роки в театрі Розовського, Катерина пішла на мюзикл "Норд-Ост". Спеціально для ролі Каті Татаринової вона почала брати уроки професійного вокалу та музичної грамоти. Готуючись до прем'єри "Норд-Осту", Катерина Гусєва встигла знятися у приніс їй всеросійську популярність серіалі Олексія Сидорова "Бригада". Навесні 2002 року разом зі своїм партнером по "Норд-Осту" Андрієм Богдановим і авторами вистави Олексієм Іващенко та Георгієм Васильєвим Катерина Гусєва підкорила Північний полюс, поставивши на ньому прапор з автографами групи мюзиклу. Під час цієї експедиції вона співала при температурі -40 °C, цей факт був занесений в Книгу рекордів Росії.

23 жовтня 2002 р. у Гусєвої в "Норд-Ості" був вихідний, але всі три дні теракту вона провела біля Театрального центру на Дубровці. У лютому 2003 року Катерина Гусєва знову вийшла на сцену в ролі Каті Татаринової у відновленої версії спектаклю. Коли покази нової версії мюзиклу припинилися (травень 2003 року), Гусєва вступила в трупу театру імені Моссовета, в якій і полягає по теперішній час.

Катерина Гусєва взяла участь в записі дисків "Норд-Ост: Вибране" (2002) і "7 подарунків до Різдва" (Класичні різдвяні пісні в перекладі Георгія Васильєва) (2004), записала кілька пісень як сольна співачка. У дуеті з Леонідом Серебренниковим виконує російські романси. У 2007 році випустила перший сольний диск "Може бути, вийде".

Брала участь у проекті Першого каналу "Зірки на льоду" в парі з фігуристом Романом Костомаровим.

Катерина Гусєва виконувала головну роль в мюзиклі "Красуня і Чудовисько" аж до його закриття у квітні 2010 року. Також з листопада 2011 року виконує головну роль в мюзиклі "Звуки музики" (прем'єра жовтень 2011 року).

У 2004 і 2011 роках знімалася для російської версії чоловічого журналу "Maxim"
У 2011 - 2012 роках знімалася у фільмі "Бригада 2. Спадкоємець".

Особисте життя

З 1996 року одружена з відомим бізнесменом Володимиром Абашкіна (1966) - власник великої художньо-виробничої фірми "Base-Beauty", яка займається виготовленням декорацій для вистав, передач і шоу. Серед клієнтів - Алла Пугачова, Йосип Кобзон, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров, Софія Ротару та інші зірки, від цього шлюбу є син Олексій Володимирович Абашкіна (01.11.1999) і дочка Ганна Володимирівна Абашкіна (25.10.2010).

Джерело / Источник http://kinoafisha.ua/

Смотреть онлайн фильмы, мультфильмы и сериалы в HD качестве, В 3D, скачать торрент. Скачать через торрент фильмы в HD качестве



Переглядів: 1332 | Коментарів: 0 | Дата: 24.05.2014, 21:47
Коментарі до Катерина Гусєва / Екатерина Гусева (актриса)




Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]