реклама
Ключевы слова сайту
Пустой блок

Актор Майкл Кларк Данкан пішов з життя 

Актор Майкл Кларк Данкан пішов з життя

американські актор Майкл Кларк Данкан пішов з життя на 55-му році життя. Він був відомий багатьом глядачам як виконавець ролі Джона Коффі, героя фантастичної драми «Зелена миля», знятому за романом Стівена Кінга.

Саме цей фільм приніс йому статуетки у різних номінаціях церемонії вручення «Оскар» і «Золотий глобус».

Свій голлівудський шлях чорношкірий здоровань почав викидайлом в клубах рідного міста Чикаго. Пізніше Данкан переїхав в Лос-Анджелес. ЗМІ пишуть такі таємниці зірок, що в Лос-Анджелесі він перекваліфікувався в охоронця. Данкан - володар двометрового зросту і ваги майже 150 кг, що володіє бразильське джиу-джитсу - став отримати маленькі ролі на телебаченні. У фільмі «П'ятниця», знятому в 1995 році, відбулося перше епізодична поява Данкана. Зате в 2000 році у фільмі «Армаггедон» він зіграв повноцінну роль. Завдяки ролі Майкла Бея Данкан вирвався з вічного «охоронця» і отримав запрошення в «Зелену милю», випущений на екрани в 2000 році. Участь у зйомках цього фільму змінило його життя і заклав міцну базу досить еклектичною кар'єрі.

Здається, без участі Майкла Данкана не обійшовся жоден жанр. Він грав в комедіях, наприклад, «Рікі Боббі: король дороги», і в коміксах («Шибайголова» і «Місто гріхів»). Данкан знявся у фантастичних фільмах: «Острів», «Планета мавп», озвучував мультфільми («Кунг-фу Панда») та комп'ютерні ігри. Одночасно Данкан поєднував роботу на телебаченні, з'являючись то в сіткомі «2,5 чоловіків», то в «Гриффинах».

У Данкана стався інфаркт. Сталася зупинка серця в ніч з 12 на 13 липня. Акторові продовжив життя на кілька тижнів своєчасна медична допомога. Але повторний інфаркт 3 вересня виявився для Данкана фатальним: приїхали на допомогу реаніматори виявилися безсилі.

Майкл Данкан залишив кілька незавершених проектів. Останніми зйомками в кіно були ролі в екшн-драмі Кена Морана «The Challenger» і фільмі Роберта Таунсенда «In the Hive».


Смотреть онлайн фильмы, мультфильмы и сериалы в HD качестве, В 3D, скачать торрент. Скачать через торрент фильмы в HD качестве



Переглядів: 980 | Коментарів: 0 | Дата: 07.05.2014, 16:03
Коментарі до Актор Майкл Кларк Данкан пішов з життя




Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]